Adresă

KUBIK Prod Com SRL

020303 – București, Str. Gh. Țițeica Nr. 124, Sector2

Formular de contact

Procedura de implementare

Dacă informațiile prezentate sunt suficient de interesante pentru dumneavoastră, iar eficiența economică estimată cu ajutorul calculatorului de evaluare este convenabila pentru dumneavoastră, puteți să completați unul dintre chestionarele de mai jos, să ni le trimiteți pe email la una dintre adresele de mai sus, iar noi vă vom furniza o evaluare concretă a efectelor aplicării Procedeului ECOBIK®.

În cazul în care este vorba de cuptoare, aveți posibilitatea de a ne furniza o descriere sumară a cuptorului țintă completând formularul de contact de mai sus, iar noi vă vom trimite un chestionar adecvat. După ce il veți completa, vă vom transmite evaluarea noastră.

În toate cazurile, în situația în care evaluarea preliminară vă va satisface exigențele, vă vom solicita un tabel care va cuprinde o serie de parametri de funcționare ai instalației de ardere, din ultimele 30 de zile de funcționare.

Urmează să sosim la dumneavoastră, să efectuăm o evaluare fizică a posibilităților de aplicare a Procedeului ECOBIK® și să efectuăm măsurători ale rezultatelor combustiei, iar apoi vă vom transmite propunerea noastră privind posibilitățile de realizare a aplicației.

Descărcare chestionar - cazane aqutubulare

CHESTIONAR

Evaluare în vederea aplicării Procedeului ECOBIK®

Cazane Aqutubulare

Descărcare chestionar - cazane ignitubulare

CHESTIONAR

Evaluare în vederea aplicării Procedeului ECOBIK®

Cazane Ignitubulare